Bel ons nu: 010-511 70 64

Onze expertise zorgt voor het beste resultaat

ONS TEAM

Andrea van der Veer werkt inmiddels een aantal jaar bij Visser en Zonen bv als receptioniste en administratief medewerker. Zij is daarnaast ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van alle reclames voor het reclamebureau.

Ron Visser is de eigenaar van Visser en Zonen. Hij heeft dit bedrijf in 2003 overgenomen van zijn vader Jan Visser. Hij is dagelijks te vinden op de werkvloer waar

hij alle werkzaamheden die nodig

zijn verricht.

Ruud Zwetsloot werkt al jaren bij dit bedrijven met veel plezier. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het voorbewerken van auto's. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk aan schadeherstelwerkzaamheden.

Jacob is een van de spuiters bij Visser en Zonen. Hij heeft inmiddels jaren lange ervaring binnen dit bedrijf en voelt zich hier heel erg thuis.

Damian Zwetsloot is met zijn jonge leeftijd de pupil binnen het bedrijf. Hij leert iedere dag nog nieuwe dingen binnen het bedrijf. Hij houdt zich bezig met alle werkzaamheden binnen het bedrijf.

Jan Visser is de oprichter van Visser en Zonen. Hij heeft dit bedrijf een aantal jaren geleden overgedragen aan zijn zoon, maar is nog dagelijks te vinden op kantoor waar hij altijd in is voor een praatje.

VISSER EN ZONEN BV

Industrieweg 27

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010-511 70 64

post@autoschadevisser.nl

 

Postbus 175

2650 AD Berkel en Rodenrijs

 

 

Contactpagina